Algemene informatie

Algemeen
Tot 1 januari 2022 organiseerde OZO dansfeesten haar evenementen wisselend op 2 locaties in Nijmegen: Cultuurcentrum De Lindenberg en Concertgebouw De Vereeniging. Helaas heeft De Lindenberg besloten haar locatie niet meer aan te bieden voor het organiseren van evenementen waardoor we van deze prachtige plek voor onze dansfeesten na meer dan 10 jaar fijne samenwerking afscheid hebben moeten nemen.
In Concertgebouw De Vereeniging blijven we welkom en gaat OZO Dansfeesten door met het organiseren van haar feesten. Drie keer per jaar zijn we hier te gast.

De Vereeniging
In Concertgebouw De Vereeniging aan het Keizer Karelplein vindt 3x per jaar een dansfeest plaats. De Vereeniging ligt tegen het centrum van Nijmegen aan, op loopafstand van het Centraal Station. Voor auto’s is er achter het gebouw een ruime parkeerplaats. In de garderobe kunt u naast consumptiemunten tevens een uitrij-kaart kopen om de parkeerplaats via de slagboom te verlaten. Een andere mogelijkheid om je auto kwijt te kunnen is parkeergarage ‘Keizer Karel’ aan de Schaeck van Mathonsingel, aan de overzijde De Vereeniging. Daar parkeer je ’s avonds je auto voor 50 cent per uur

Alg. tel.nr. De Vereeniging: 024 – 3608135.

De Kleine Zaal boven (vroegere ING-zaal) is de dansruimte waar de muziek voor een groot gedeelte ‘modern’ is, met voornamelijk allerlei variaties in dansbare Housemuziek. Deze zaal is prachtig gerenoveerd en heel sfeervol. Ze heeft een voor dansers perfecte houten dansvloer.
Bij binnenkomst in de hal hebben we een onze 2de dj booth ingericht. De muziek in deze ruimte gaat vooral ‘back in time’: disco, soul, R&B, Nederpop en Guilty Pleasures.

Voor rolstoelgebruikers is er een lift om de eerste verdieping te bereiken. Er is een invalidentoilet bij de entree en een voorziening om op het balkon van de Keizer Karel Foyer te kunnen roken.