Algemene informatie

Algemeen                                                                                                                         Iedere laatste zaterdag van de maand is er een OZOswingfeest, behalve in de maanden juni en augustus. Dit 30+ feest vindt plaats in De Lindenberg (jan., febr., april, mei, okt., nov.) of in De Vereeniging (mrt., sept. en dec.) in Nijmegen. Op beide locaties hebben we 2 danszalen tot onze beschikking. Eén danszaal met nadruk op House (Oldskool-, Deep-, Disco-, Classics) en Dance muziek en een 2e danszaal met nadruk op muziek van de jaren ’80, ’90 tot en met 2000 en hitjes van nu. Wij noemen dit de OZOmix. Maandelijks goed voor plus minus 700 bezoekers uit Nijmegen en ver daarbuiten!

De Lindenberg 
Cultuurcentrum De Lindenberg ligt als het ware in een driehoek: tegenover Het Valkhof en naast het Casino. Er bevindt zich een parkeergarage (‘De Eiermarkt’) op loopafstand. Het feest is in 2 zalen. De bovenzaal is vrij groot en heeft een zeer goede akoestiek. De benedenzaal (Café no. 23) kent niveau-verschillen. Kortom een prettige locatie met een geheel eigen sfeer. Tijdens de zomerfeesten gebruiken we alleen de danszaal van Café no. 23 en is er een buitenpodium.

De Vereeniging
In Concertgebouw De Vereeniging aan het Keizer Karelplein vindt 3x per jaar een dansfeest plaats. De Vereeniging ligt tegen het centrum van Nijmegen aan, op loopafstand van het Centraal Station. Voor auto’s is er achter het gebouw een ruime parkeerplaats. In de garderobe kunt u naast consumptiemunten tevens een uitrij-kaart kopen. Ook is er de mogelijkheid om voor € 0,50 per uur te parkeren in parkeergarage ‘Keizer Karel’, op loopafstand van De Vereeniging. Alg. tel.nr. 024 – 3608135.

De Grote Zaal boven (vroegere ING-zaal) is de dansruimte waar de muziek voor een groot gedeelte ‘modern’ is (zie Lindenberg). Deze zaal is prachtig gerenoveerd en heel sfeervol. Ze heeft een voor dansers perfecte houten dansvloer. In de hal/entree beneden ligt de nadruk op muziek ‘back in time’. Retro dus.

Voor rolstoelgebruikers is er een lift om de eerste verdieping te bereiken. Er is een invalidentoilet bij de entree en een voorziening om op het balkon van de Keizer Karel Foyer te kunnen roken.