Muziek op OZO

Sinds 2012 wordt op OZO op beide locaties gedraaid in 2 danszalen. In een zaal ligt de nadruk van de muziek op ‘terug in de tijd’. Terug naar muziek van de jaren ’80, ’90 en ’00. De een noemt het retro, voor de ander zijn het Classics of Guilty Pleasures… Feit is dat de herkenbare oude disco ‘van toen’ voorbij komt. Soul, R&B, een vleugje salsa, een beetje funky music, maar ook Nederpop, kortom op een avond komt van alles voorbij. Oh ja, er wordt er ook geknipoogd naar de herkenbare hits van tegenwoordig. Zo zul je ook ‘Happy’ van Pharell Williams, ‘Sorry’ van Justin Bieber of ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake tegenkomen… tja, alles is mogelijk.
In de andere zaal ligt de nadruk van de muziek op muziek van nà 2000 waarbij je vooral verschillende house ritmes zult horen: Oldskool house, House Classics, Deep House, Disco-house etc. ect. Waar moet je dan aan denken? Nou, bijvoorbeeld aan ‘Liquid Spirit’ van Gregory Porter, maar dan met een heerlijk house ritme bijvoorbeeld, of ‘House will survive’ van Roland Clark of ‘Stap voor Stap’ van Nederlandse bodem: Kav Verhouzer & Sjaak. Laat je verrassen!

Wat betreft geluid & decibellen: met een grote regelmaat wordt het volume gedurende de swingavond gecontroleerd opdat deze niet te hard staat en de grens van het toelaatbare niet overschreden wordt!! Vind je het volume alsnog te hard, meld dit dan bij de geluidstechnicus achter in de zaal of bij een van de OZO medewerkers. Evt. zijn aan de kassa voor 1 euri oordopjes verkrijgbaar.