Gast Dj’s

Sander den Ouden

Sander den Ouden draait al even mee in het clubcircuit, en is nog steeds druk bezet. In de afgelopen tien jaar stond hij op alle grote festivals, clubs en evenementen in Nederland, van Mysteryland en Extrema, tot Club Air en Paradiso. Hij is ook bekend als frontman van DJ/MC-combo Gelazer!, welke in 2012 in heel het land meerdere keren het populaire festival “Sneakerz in de Stad” organiseerde. Met zijn vrolijke, toegankelijke en herkenbare dance, een combinatie tussen house, hip-hop en classics weet Sander den Ouden als geen ander wat er nodig is om publiek te vermaken.

‘The Challenge’ (Hoofddorp) is de plek waar het allemaal begon met de toentertijd enorm populaire R&B en hiphop avonden. Naast zijn residentie als DJ verzorgde hij daar de programmering en promotie van de club. Al snel trad Sander den Ouden op in Amsterdamse nachttempels als de RoXY, Escape, Panama, Paradiso en Melkweg. De laatste jaren draaide hij o.a. op Mysteryland, Dance Valley, Solar Festival en de laatste tijd reist hij veel naar het buitenland om op verschillende plekken te draaien.

Hij werd één van de vaste waardes bij welbekende feestconcepten zoals Sneakerz en samen met DJ Billy the Klit en MC Lady Bee vormde Shagspeare (zoals Sander den Ouden eerder heette) tot eind 2012 de formatie ‘Gelazer!’ waarmee hij verschillende hits scoorde. Daarnaast is hij een veel gevraagde DJ in het b2b segment, van kleine, intieme feesten tot grote zalen zoals de Heineken Music Hall. Ook verzorgde hij de programmering of muzikale invulling op evenementen van o.a. Endemol en Booking.com.
Voor meer informatie zie: www.liwyn.nl/bookings

Dj Marcel

Marcel is enorm blij dat hij na 35 jaar nog steeds gevraagd wordt zijn favoriete hobby op diverse locaties in binnen en buitenland te komen uitoefenen. Z ’n favoriete muziekstijl is lastig aan te geven maar de originele Funk en Soul hits hebben een voorsprong op de rest. In het bezit van alle werken van Luther Vandross, The Commodores, Prince en The Doors, vormen deze de basis van elke set. Met Amsterdam als thuisbasis heeft hij de mogelijkheid gehad om zijn soul/funk/disco/dance/pop-mixen uit het verleden in alle windstreken te laten horen. Als resident van onder andere “De Club”, “Sinners”, “Paleis Soestdijk”, “Sneakerz” en “The Bell´s Club” is Marcel door alle stijlen in de dancescene gewandeld. Rode draad is nog steeds het plezier en de energie die uitgewisseld wordt tussen gasten en Dj. Dit – gecombineerd met een goede organisatie en prachtige locatie – is de basis voor elk succesvol feestje. Deze factoren zijn allemaal aanwezig op de OZO Swingfeesten; de beste reden voor Marcel om zich maximaal voor deze organisatie in te zetten. Op naar het volgende feestje!

DJ Yuchi

DJ Yuchi, a household name in the Salsa-scene in Holland. Not just in his home-town of Nijmegen, but all across the Netherlands is he known for his ability to get the dancefloor going. Wherever he goes you know you’ll get the Yuchi vibes. Not only does he have extensive knowledge of the music he plays, but he can read the crowd like the back of his hand playing to their every needs and giving them the right buzz to go home recharged and satisfied after a good night out.

These skills have led to several residencies as a DJ as well as monthly bookings all over the Netherlands. Not only does he have a love for Salsa music, but this love for music extends to all forms of Latin & Caribbean music. He is as much at ease in Merengue, Ritmo Kombina, Zouk & Bachata as he is in Salsa. But this love of music extends beyond the realms of Latin & Caribbean music. DJ Yuchi is also very comfortable in mixing together R&B, Hip-Hop & Old School pop songs with the same flavor & vibe everybody knows him for, whether it be cd’s or vinyl.
So if you are looking for the right vibe you can always expect a unique & original vibe from DJ Yuchi.