Gast Dj’s

Sander den Ouden

Sander den Ouden draait al even mee in het clubcircuit, en is nog steeds druk bezet. In de afgelopen tien jaar stond hij op alle grote festivals, clubs en evenementen in Nederland, van Mysteryland en Extrema, tot Club Air en Paradiso. Hij is ook bekend als frontman van DJ/MC-combo Gelazer!, welke in 2012 in heel het land meerdere keren het populaire festival “Sneakerz in de Stad” organiseerde. Met zijn vrolijke, toegankelijke en herkenbare dance, een combinatie tussen house, hip-hop en classics weet Sander den Ouden als geen ander wat er nodig is om publiek te vermaken.

‘The Challenge’ (Hoofddorp) is de plek waar het allemaal begon met de toentertijd enorm populaire R&B en hiphop avonden. Naast zijn residentie als DJ verzorgde hij daar de programmering en promotie van de club. Al snel trad Sander den Ouden op in Amsterdamse nachttempels als de RoXY, Escape, Panama, Paradiso en Melkweg. De laatste jaren draaide hij o.a. op Mysteryland, Dance Valley, Solar Festival en de laatste tijd reist hij veel naar het buitenland om op verschillende plekken te draaien.

Hij werd één van de vaste waardes bij welbekende feestconcepten zoals Sneakerz en samen met DJ Billy the Klit en MC Lady Bee vormde Shagspeare (zoals Sander den Ouden eerder heette) tot eind 2012 de formatie ‘Gelazer!’ waarmee hij verschillende hits scoorde. Daarnaast is hij een veel gevraagde DJ in het b2b segment, van kleine, intieme feesten tot grote zalen zoals de Heineken Music Hall. Ook verzorgde hij de programmering of muzikale invulling op evenementen van o.a. Endemol en Booking.com.

Voor meer informatie zie: www.liwyn.nl/bookings

Dj Marcel

Marcel is enorm blij dat hij na 35 jaar nog steeds gevraagd wordt zijn favoriete hobby op diverse locaties in binnen en buitenland te komen uitoefenen. Z ’n favoriete muziekstijl is lastig aan te geven maar de originele Funk en Soul hits hebben een voorsprong op de rest. In het bezit van alle werken van Luther Vandross, The Commodores, Prince en The Doors, vormen deze de basis van elke set. Met Amsterdam als thuisbasis heeft hij de mogelijkheid gehad om zijn soul/funk/disco/dance/pop-mixen uit het verleden in alle windstreken te laten horen. Als resident van onder andere “De Club”, “Sinners”, “Paleis Soestdijk”, “Sneakerz” en “The Bell´s Club” is Marcel door alle stijlen in de dancescene gewandeld. Rode draad is nog steeds het plezier en de energie die uitgewisseld wordt tussen gasten en Dj. Dit – gecombineerd met een goede organisatie en prachtige locatie – is de basis voor elk succesvol feestje. Deze factoren zijn allemaal aanwezig op de OZO Swingfeesten; de beste reden voor Marcel om zich maximaal voor deze organisatie in te zetten. Op naar het volgende feestje!

DJ Yuchi

DJ Yuchi, a household name in the Salsa-scene in Holland. Not just in his home-town of Nijmegen, but all across the Netherlands is he known for his ability to get the dancefloor going. Wherever he goes you know you’ll get the Yuchi vibes.

Not only does he have extensive knowledge of the music he plays, but he can read the crowd like the back of his hand playing to their every needs and giving them the right buzz to go home recharged and satisfied after a good night out.

These skills have led to several residencies as a DJ as well as monthly bookings all over the Netherlands. Not only does he have a love for Salsa music, but this love for music extends to all forms of Latin & Caribbean music. He is as much at ease in Merengue, Ritmo Kombina, Zouk & Bachata as he is in Salsa.

But this love of music extends beyond the realms of Latin & Caribbean music. DJ Yuchi is also very comfortable in mixing together R&B, Hip-Hop & Old School pop songs with the same flavor & vibe everybody knows him for, whether it be cd’s or vinyl.
So if you are looking for the right vibe you can always expect a unique & original vibe from DJ Yuchi.

Dj Delphi

‘Draaifanaat’ met pittige stijl. Energiek en dansbaar. Muziek van alle tijden in een brede set: van disco tot dance, van funk tot folk, van house tot hiphop, van r&b tot rock ’n roll, van salsa tot soul. Zijn doel: doorgaan totdat het voltallige publiek met het zweet op de rug staat. Link:   http://www.facebook.com/igoedegebure

DJ René / De Resjo’s

DJ René (René Limbeek) is zijn hele leven al bezig met muziek: via het opnemen van de leukste liedjes van de radio en het maken van compilatie-tapes voor vrienden en bekenden tot zijn eerste stappen als DJ in het Nijmeegse studentencircuit en daarna als all-round DJ op allerlei feesten door het hele land. De laatste 15 jaar draait hij meestal samen met DJ-maatje Sjoerd als Resho DJ’s, maar sinds een jaar ook als gast-DJ bij de Platenbus met zijn eigen vinyl collectie.

Als DJ voelt hij zich als een vis in het water in de retro-zaal van de OZO swingfeesten: “ik houd het meest van vette soul en funk, maar heb een brede smaak, wat ook tot uiting komt in mijn draaistijl. Het moet wel altijd een lekkere groove hebben. De uitdaging zit er voor mij in een goede sfeer op te bouwen door het juiste nummer op het juiste moment te draaien en het publiek daarbij af en toe te verrassen. Ik heb gemerkt dat het OZO publiek daar goed op reageert”.

Voor zijn werk als adviseur in de zorg vormt de passie voor muziek een mooie uitlaatklep. Hij is  ook regelmatig  te vinden bij allerlei popquizzen in het land waarbij het minder gaat om het wedstrijdelement, dan om gelijkgestemden met dezelfde passie te ontmoeten en om geïnspireerd te raken door nog onbekende muziek.

Dj Peter K

www.myspace.com/tommylargo

MOVEMASTER_P  AKA Paul Kaïnama

Met vele jaren ervaring in de dj-booths van de Nijmeegse clubscene, een platencollectie die reikt van oude disco tot moderne techhouse, en een stijl die zich kenmerkt door funky baslijnen en vocals weet je nooit zeker wat je gaat horen, alleen dat er gedanst gaat worden.

FB: https://www.facebook.com/MovemasterPofficial/

E: info@movemasters.nl

Dj Pascal

foto

Biografie: Halverwege de jaren 80 maakt Dj Pascal -toen nog met vinyl- zijn eerste mixen en begint hij te werken aan zijn eigen geluid. Pascal is vanaf het begin af aan gepassioneerd, creatief en innovatief. Hij toont lef door niet alleen de populairste, maar vooral de béste dansplaten uit de afgelopen 40 jaar te verwerken in zijn mix. Of het nu gaat om de hedendaagse Dance muziek of de classics uit het verleden , niks is hem te gek en mixed hij de platen naadloos in elkaar.

Dj Pascal is een persoonlijkheid vol energie die hij ook ten allertijde probeert over te brengen op zijn publiek. Het meest is hij in zijn element met 3 cd spelers zodat hij zijn creativiteit kan tonen die vaak tot verrassende combinaties kunnen leiden.Kortom een veelzijdige Dj die vaak tot het uiterste gaat om zijn publiek te pleasen!!
Een set van DJ Pascal staat bol van de ‘pumping’ sound of housemusic, van groove tot trance , 80’s of 90’s. Met veel mixtechnieken, veel lol, veel klappers en vooral aandacht voor het publiek. Pascal zelf: ‘Ik sta er niet voor mezelf, die mensen willen een leuke avond hebben en dat zullen ze krijgen ook.