OZO in 2012

  • Twee zalen, twee stijlen,
  • afwisselend op twee locaties,
  • vaker professionele Dj’s,
  • en een aangepaste entree.

Na een super geslaagd jubileumfeest in De Vereeniging ter eren van het 15 jarig bestaan heeft OZO grootse voornemens voor het nieuwe jaar. De aanpak met twee muziekstijlen in twee zalen op 17 december jl. is zo goed bevallen dat we dit vaker willen gaan doen.
En ondertussen hebben we op 7 januari jl. ook ervaring opgedaan met twee stijlen in twee zalen van De Lindenberg: het Theatercafé en de Valkhofzaal. Op deze zogenaamde OZOwinter beviel deze aanpak ons én de bezoekers wederom bijzonder goed.
Samen met de De Vereeniging en De Lindenberg onderzoeken we nu de mogelijkheden om dit concept vaker toe te passen. Wij houden je op de hoogte…

Nog meer goede voornemens…
Na afgelopen jaar gezocht te hebben naar nieuwe gast dj’s hebben we op de jubileumeditie ook ervaring opgedaan met twee professionele dj’s uit Amsterdam. Deze zijn zeer goed bevallen en smaken naar meer. OZO swingfeesten zal vaker gebruik gaan maken van professionals…

19 x OZO in 2012, afwisselend in De Vereeniging en in De Lindenberg…
Met ingang van 2012 zullen we de OZO Swingfeesten met een zekere regelmaat verdelen over de reeds bekende locaties concertgebouw De Vereeniging en cultuurcafé De Lindenberg in Nijmegen.
Onder de noemer ‘OZO jaargetijdefeesten’ zullen we het begin van de winter, lente, zomer en herfst een swingfeest organiseren in De Lindenberg. OZOwinter is een extra editie, want dit valt midden in de drukste periode.
OZO lente en OZOherfst komen in plaats van enkele edities in De Vereeniging. En voor wie het nog niet weet: OZOzomer is 7 avonden op rij swingen in De Lindenberg tijdens de week van de Nijmeegse zomerfeesten in de 3week van juli. Ooit was dit de maand van onze OZO-zomerstop, maar dat is ondertussen al weer 3½ jaar geleden.
OZO is er dus gewoon iedere maand, met in totaal 19 feesten per jaar.

En dan de prijs…
Helaas ontkomen we er met al deze vernieuwingen (2 danszalen, 2 x geluid & licht, dubbele Dj programmering) niet aan om de prijzen aan te passen. Bij de zogenaamde OZOdoubles , d.w.z. een zaal ‘modern’, een zaal ‘back in time’,  worden de prijzen verhoogd van €5,- en  €7,50 naar €7,50 en €10,00 (goedkoop tarief tot 22:00 uur).
Daarnaast heeft het horecamanagement van De Vereeniging en De Lindenberg besloten om in navolging van de horeca in de binnenstad de prijs voor de consumptiemunten te verhogen van €2,00 naar €2,20.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.